10-та юбилейна купа Ронин

събота, 6 ноември 2021

За десета поредна година клуб Ронин 11 бе домакин на едноименната купа по карате за възрастите от 7 и 16 години. Партньор за пета поредна година бе Столична община, чрез изпълнение на проект по „Програма за развитие на детско-юношеския спорт за 2021 г.”. В турнира взеха участие участие над 158 каратеки от 15 клуба на БНФК, които се надпреварваха в дисциплините Ката и Кумите в разпределянето на 36 комплекта медали.

Отборното класиране за радост на домакините е: 1. Карате клуб Ронин 11; 2. Карате клуб Калоян; 3. Спортен клуб Будо; 4. Спортен клуб Дарис; 5. Клуб по Бойни изкуства Петромакс; 6. Спортен клуб Щит – Нови Искър; 7. Клуб по карате Атнес; 8. Спортен клуб Торнадо.

“Тази година турнирът бе особено специален, защото навърши юбилейните 10 години, с което сме изключително горди. Богатата история на клуба и нашите усилия успешно ни позиционираха като едно от най-силните карате състезания през годината. Считаме и за постижение, че изданията на турнира редовно се включват в спортния календар на Българската национална федерация по карате (БНФК). Благодарим на федерацията ни за оказаната подкрепа, благодарим и на Столична община и всички наши партньори.“, сподели Илиян Мечков, председател на КК „Ронин 11”.

Във връзка със спазването на противоепидемичните мерки и забраната за присъствие на публика по време на спортни състезания в залата, всички от организаторите, съдиите и помощния персонал бяха с валидни зелени сертификати.

Поздравления за всички каратеки, които взеха участие, за всички медалисти и техните треньори.

#bgkarate


Предстоящи събития Календар

ЛАГЕР НАЦИОНАЛЕН ОТБОР
мъже и жени
Словакия
неделя, 28 юли 2024
Лагер национален отбор
Джуниори, мъже и жени
Аранджеловац, Сърбия
неделя, 4 август 2024
K1-YOUTH LEAGUE
кадети,джунори,младежи до 21г.
Канкун, Мексико
четвъртък, 8 август 2024
Национален спортен лагер/Съдииски и тренъорски курс
всички възрасти
Кранево
понеделник, 19 август 2024
ЕВРОПЕЙСКО ПЪРВЕНСТВО ПО ШОТОКАН
всички възрасти
Татра, Унгария
петък, 30 август 2024
Календар

Партньори и Спонсори