Лицензия 269, изд. от ММС, валидна до 05.06.2021

Сряда, 01 Март 2017 16:47

Награди и чекове за медалистите ни от Европейското първенство по карате - София 2017

 Роксанда Атанасов (старши треньор), Радослав Вакарелов, Ивет Горанова, Мартин Златев и г-н Павел Димитров (изп. директор на Лев Инс) Роксанда Атанасов (старши треньор), Радослав Вакарелов, Ивет Горанова, Мартин Златев и г-н Павел Димитров (изп. директор на Лев Инс) снимки: Борис Барболов / LAP.bg

Президентът на Българска Национална Федерация Карате г-н Алексей Петров и генералният спонсор на националния ни отбор - Застрахователна компания „Лев Инс“, наградиха с плакети и чекове медалистите от завършилото в София Европейско първеснтво по карате.

На 1 март 2017 г. на официална церемония в Министерството на младежта и спорта, европейските ни шампиони Ивет Горанова и Радослав Вакарелов получиха по 15 000 лева, а бронзовият медалист Мартин Златев ще подпомогне развитието си в спорта с 5 000 лв. Чековете и почетните плакети на медалистите връчи лично изпълнителният директор на „Лев Инс“ - г-н Павел Димитров. Той изненада с чек за 15 000 лв и старши треньора на националния ни отбор по карате – Роксанда Атанасов, която не успя да скрие вълнението си от високата оценка, дадена й от ръководството на БНФК. „Ще има още медали и те ще са олимпийски“, обеща Роксанда Атанасов.

По време на церемонията с плакети бяха отличени и всички участници в организацията на Европейското първенство за юноши и младежи до 21 години, което се проведе на 17, 18 и 19 февруари в София.

© 2016-2018, БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ФЕДЕРАЦИЯ КАРАТЕ